ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υγιεία Α.Ε.
Κάτωθι Πανοράματος
66100 Δράμα
Τηλ Κέντρο 25210-70000

Follow Us

fb1

Αναζήτηση

Χρονικά Δράμας 13-04-2009

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ:

kyriakosΟ πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της ιδιωτικής κλινικής "Υγιεία" κ. Κυριάκος Γρηγορίου.

 

Κύριε Γρηγορίου, είστε ένας νέος επιχειρηματίας στη Δράμα αλλά και μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δράμας και θα θέλαμε την άποψή σας για την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.

 

Είναι βέβαιο πως υπάρχει μια διεθνής οικονομική κρίση που επηρεάζει και θα μας επηρεάσει ακόμα περισσότερο και για αρκετό καιρό. Είναι ανάγκη να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, να αλλάξουμε νοοτροπία και να δεχθούμε τις απαιτούμενες αλλαγές χωρίς όμως να παραβλέπουμε τις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται. Μέσα από την κρίση - όπως συνήθως γίνεται - γεννιούνται νέες ιδέες, βρίσκονται σύγχρονες λύσεις, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες. Με σύνεση πρέπει να αξιολογήσουμε τις προκλήσεις και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες.

 

Ποια είναι τα σχέδια της επέκτασης της "Υγιείας Α.Ε." και τι νέο θα προσφέρετε στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στο χώρο της υγείας;

Η "Υγιεία Α.Ε." δείχνει έτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση που προσφέρουν οι νέες συνθήκες και οι ευκαιρίες για μια νέα, σύγχρονη και ολοκληρωμένη επένδυση στον χώρο της υγείας.
Όπως καταλαβαίνετε μια τέτοια απόφαση δεν είναι κάτι που γίνεται χωρίς περίσκεψη, μελέτες και έρευνες. Κυρίως όμως, βαδίζουμε στο σταθερό έδαφος της πείρας και της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχοληθήκαμε με το θέμα της παροχής υπηρεσιών στον χώρο της υγείας για τη Δράμα και την ευρύτερη περιοχή.
Η εξασφάλιση επενδυτών για τα νέα μας σχέδια αποδεικνύει την εμπιστοσύνη που έχει δημιουργηθεί για το που πάμε, τι θέλουμε να κάνουμε, πως θα το κάνουμε, πως θα το διαχειριστούμε και πως θα είναι αποτελεσματικό και βιώσιμο.
Έτσι η διοίκηση της "Υγιείας Α.Ε" προχώρησε  στην απόκτηση τριών ακινήτων στην περιοχή του Δήμου Δράμας.
Στόχος μας είναι να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε την μαιευτική κλινική που έχουμε δημιουργήσει με επιτυχία με την ανέγερση νέας υπερσύγχρονης μικτής -χειρουργικής - κλινικής, η οποία θα παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, ανταποκρινόμενη τόσο στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ζήτησης, όσο και στις επιστημονικές εξελίξεις και απαιτήσεις του μέλλοντος.

Συγχρόνως, υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία συγκροτήματος προτύπων κατοικιών, υποστηριζόμενης διαβίωσης και υπηρεσιών γηριατρικής, μιας εναλλακτικής και αναβαθμισμένης πρότασης για ποιοτική διαβίωση στην τρίτη ηλικία. Πρόκειται για έναν οργανωμένο κοινωνικό θεσμό που έχει εδραιωθεί εδώ και τρεις δεκαετίες στις πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου και αφορά το συνδυασμό παροχής ολοκληρωμένης διαμονής, με εξατομικευμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες και φροντίδες κάθε ενοίκου, έτσι ώστε αυτός να απολαμβάνει ασφάλεια και υψηλή ποιότητα ζωής, παραμένοντας αυτόνομος και κοινωνικά δραστήριος.
Παράλληλα συνεχίζεται  η προετοιμασία για την ανάπτυξη σύγχρονης μονάδας φροντίδας ψυχικής υγείας που θα αφορά κυρίως ψυχογηριατρικές περιπτώσεις.


Μήπως ξεπερνάτε τα δεδομένα των αναγκών της περιοχής μας;

 

Το όλο επενδυτικό σχέδιο είναι μεγαλόπνοο όχι όμως και μη πραγματοποιήσιμο. Η πορεία της εταιρείας μας από την πρώτη διαχειριστική περίοδο  παρουσίασε θετικές επιδόσεις, πέραν των προσδοκιών των εταίρων. Αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα πως μπορούμε να προσφέρουμε και στους μετόχους μας μια σίγουρη και σταθερή επένδυση με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Ο Καιρός