ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υγιεία Α.Ε.
Κάτωθι Πανοράματος
66100 Δράμα
Τηλ Κέντρο 25210-70000

Αίθουσα Τοκετών

 

Η σύγχρονη Αίθουσα Τοκετών αποτελεί ουσιαστικά την καρδιά της λειτουργίας του Μαιευτηρίου ΥΓΙΕΙΑ και έχει να επιδείξει ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον, άνετους χώρους και τον αρτιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό της σύγχρονης ιατρικής.

1202Σε ένα φιλικό περιβάλλον υποδεχόμαστε τις επίτοκες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες καταγραφής και ψυχολογικής υποστήριξης για τη συνέχεια.

 Στη ζεστή και σύχρονα εξοπλισμένη Αίθουσα Ωδινών οι επίτοκες προετοιμάζονται σωματικά για τον τοκετό, με την υποστήριξη του προσωπικού τους μαιευτήρα - γυναικολόγου, της συνεργάτιδας μαίας και του λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού. Κοντά σας εφόσον το επιθυμείται μπορεί να παρευρεθεί μόνον ο σύζυγός σας (μόνο στην περίπτωση του φυσιολογικού τοκετού).

Στην πλήρως και σύγχρονα εξοπλισμένη Αίθουσα Τοκετού συντελείται το θαύμα της γέννησης, με τα αισθήματα της χαράς και της συγκίνησης να κυριαρχούν, ιδιαίτερα τη στιγμή όπου το νεογνό παραδίδεται στην αγκαλιά της μητέρας του.
Η αίθουσα μαίευσης περιλαμβάνει μαιευτικό υπέρηχο,τελευταίας γενιάς μηχάνημα αναισθησίας-αναλγησίας, συσκευές οξυμετρίας και παρακολούθησης των ζωτικών σημείων, πλήρως εξοπλισμένη εργαλειοθήκη και χειρουργικό φωτισμό.Ο φυσικός φωτισμός, που μόνο η Αίθουσα Τοκετών του Μαιευτηρίου  ΥΓΙΕΙΑ  διαθέτει,  συμβάλλει στη θετική ψυχολογία της μέλλουσας μητέρας.
 
 Στο Χώρο Νεογνών ακριβώς δίπλα από την Αίθουσα Τοκετών προσφέρονται οι πρώτες φροντίδες στο νεογέννητο, από τις έμπειρες μαίες και υπό την επίβλεψη παιδιάτρου. Κατόπιν το νεογνό μεταφέρεται στον όροφο όπου θα νοσηλευτεί η μητέρα του.
 Οι λεχωίδες αμέσως μετά τον τοκετό και την πρώτη επαφή με το μωρό τους μεταφέρονται στην Αίθουσα Ανάνηψης Λεχωίδων όπου παραμένουν για δύο ώρες, υπό την επίβλεψη της μαίας, για την παρακολούθηση της γενικής τους κατάστασης και κατόπιν μεταφέρονται στο δωμάτιο νοσηλείας τους.