ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υγιεία Α.Ε.
Κάτωθι Πανοράματος
66100 Δράμα
Τηλ Κέντρο 25210-70000

Διαμονή - Δωμάτια Νοσηλείας

Η άριστη φροντίδα που προσφέρει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε συνδυασμό με τα υψηλής αισθητικής και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια νοσηλείας, δημιουργούν τις άριστες συνθήκες περίθαλψης και διαμονής που μπορεί να απολαύσει ο ασθενής και οι οικείοι του.

Ο ασθενής νιώθει ασφαλής και αισθάνεται ότι περιβάλλεται από δικούς του ανθρώπους. Η συμπεριφορά του προσωπικού χαρακτηρίζεται από ειλικρινές ενδιαφέρον, ευγένεια και πάνω από όλα φιλική προσέγγιση.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στην καθαριότητα και την απολύμανση όλων των χώρων της κλινικής .


Τα δωμάτια νοσηλείας του ΥΓΙΕΙΑ που χαρακτηρίζονται από την ευρυχωρία τους είναι πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονο ξενοδοχειακό εξοπλισμό και αποπνέουν μια λιτή κομψότητα και αισθητική. Ο καθ' όλα λειτουργικός σχεδιασμός, σε συνδυασμό με τα απαλά χρώματα και τις μοντέρνες επιλογές των επίπλων και πινάκων γνωστών ζωγράφων δημιουργούν μια πολυτελή και ζεστή ατμόσφαιρα. Σε όλα τα δωμάτια χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των ασθενών και των συνοδών τους.

Η Κλινική διαθέτει διαφορετικών τύπων μονόκλινα δωμάτια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το σύγχρονο σύστημα κλιματισμού , το δίκτυο πυρασφάλειας, η γεννήτρια αλλά και οι κεντρικές παροχές ιατρικών αερίων, εξασφαλίζουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, τη συνεχή λειτουργία της Κλινικής, όπως απαιτείται για μια σύγχρονη και πλήρη Νοσηλευτική Μονάδα

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, απευθυνθείτε στην προϊσταμένη της κλινικής που θα φροντίσει να σας εξυπηρετήσει και καλέστε  το νοσηλευτικό προσωπικό άμεσα απο την τηλεφωνική σας συσκευή στο νούμερο 400.  

Αν κατά την παραμονή σας στο ΥΓΙΕΙΑ διαπιστώσετε ότι κάτι σας ενοχλεί, συζητήστε το με την προϊσταμένη του τμήματος σας και για εξαιρετικές περιπτώσεις, καλέστε τον Διευθύνοντα της κλινικής.

Τώρα προκειμένου να δείτε από κοντά τα καινούργια και άνετα δωμάτια του μαιευτηρίου μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την προϊσταμένη της κλινικής στο τηλέφωνο 25210 70000 και να έρθετε όποια ώρα και ημέρα της εβδομάδας επιθυμείτε.

Σας περιμένουμε!!!

 

Τύποι δωματίων