ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υγιεία Α.Ε.
Κάτωθι Πανοράματος
66100 Δράμα
Τηλ Κέντρο 25210-70000

Ιστορικό

dimitris-kiriakos

Τέλη του 2006 το όραμα της δημιουργίας ενός νοσηλευτικού ιδρύματος πρότυπο για το νομό Δράμας και των όμορων νομών, το οποίο θα παρείχε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, οδήγησε δύο νέους επιχειρηματίες στον χώρο της υγείας τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ στην απόφαση της επαναλειτουργίας της κλινικής "ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ" ιδιοκτησίας μέχρι τότε του γνωστού μαιευτήρα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΨΩΜΑ στη Δράμα - 19ης Μαΐου 151.

Την 1η Μαρτίου 2007, άνοιξε τις πύλες της το μαιεύτηριο "ΥΓΙΕΙΑ Α.Ε." με χώρους ανακαινισμένους, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό χειρουργείων και ξενοδοχειακό για τα δωμάτια και τον χώρο υποδοχής και αναμονής. 51

Με το αίσθημα της ευθύνης που πρέπει να διακρίνει όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας το "ΥΓΙΕΙΑ" προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην σύγχρονη γυναίκα και το  μωρό της.

 

Το μαιεύτηριο "ΥΓΙΕΙΑ" έχοντας αντιληφθεί έγκαιρα τα μηνύματα των καιρών, εξελίσσεται σε μια σύγχρονη μικτή χειρουργική κλινική, σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις σε ιδιόκτητο γήπεδο λίγο έξω από την πόλη μας, με νέους συνεργάτες ιατρούς και έμπειρο προσωπικό, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε μορφής σχετικό ιατρικό περιστατικό.