ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υγιεία Α.Ε.
Κάτωθι Πανοράματος
66100 Δράμα
Τηλ Κέντρο 25210-70000

ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΚΤΟΜΗ

Οι μέθοδοι σαφώς διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά στοιχεία τους, έχοντας συγκεκριμένες ενδείξεις, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έτσι πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την τελική επιλογή της μεθόδου από τον χειρουργό. Σαφώς, ο σκοπός των μέτρων (συντηρητικών και χειρουργικών) είναι η μείωση ή και εξαφάνιση των συμπτωμάτων και των σημείων της αιμορροϊδικής νόσου και η ταχεία επιστροφή του ασθενούς σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.

Γίνεται εφαρμογή των καταλληλότερων για κάθε περίπτωση χειρουργικών μεθόδων. Οι πλέον σύγχρονες , ανώδυνες και αποτελεσματικές μέθοδοι, όπως η μέθοδος LONGO, με τη χρήση του ειδικού κυκλικού αναστομωτήρα (PPH), ή η μέθοδος HAL-RAR, με το ειδικό σύστημα ανίχνευσης με χρήση υπερήχων εγγυώνται αποτελεσματικότητα και ταχεία επάνοδο στις καθημερινές ασχολίες του ασθενούς μετά τη θεραπεία.

Επιλέγεται γενική ή ραχιαία αναισθησία και ο ασθενής παραμένει συνήθως ένα βράδυ στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια επιστρέφει στο σπίτι του. Δεν υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος ή, αν υπάρχει, είναι ένα ήπιο ενόχλημα για λίγες ημέρες. Ο ασθενής μπορεί να πάει άμεσα στην τουαλέτα μετά το χειρουργείο.