ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Υγιεία Α.Ε.
Κάτωθι Πανοράματος
66100 Δράμα
Τηλ Κέντρο 25210-70000

Προβολή 9-2007

ΠΡΟΒΟΛΗ 9/2007

 

Ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της ιδιωτικής κλινικής "Υγιεία" κ. Κυριάκος Γρηγορίου

μας μιλά για την ταχύτατη ανάπτυξη αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια της κλινικής.

 

kyriakosΠριν από ένα περίπου χρόνο, ο κ. Κυριάκος Γρηγορίου, πετυχημένος κατασκευαστής σύγχρονων κατοικιών στην πόλη μας εξαγόρασε τη μαιευτική κλινική "Αγιος Ελευθέριος", ιδιοκτησία του ιατρού -μαιευτήρα Αθανάσιου Ψωμά.

Η εξαγορά μάλλον ξάφνιασε πολλούς, αφού θεωρούσαν ότι δεν αποτελεί επιχειρηματικό πεδίο δράσης για τον κ. Γρηγορίου. Στη θέση της δημιουργήθηκε  μια σύγχρονη μαιευτική κλινική με την ονομασία "Υγιεία" η οποία φιλοδοξεί να προσφέρει νέες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.


Η επιτυχία.
Το εννεάμηνο που έκλεισε από τη λειτουργία της μοναδικής μαιευτικής κλινικής στη πόλη άφησε μόνο ελπιδοφόρα μηνύματα, ξαφνιάζοντας θετικά για την γρήγορη κερδοφόρα πορεία του. Όταν τον ρωτάμε αν έχει το "μαγικό ραβδί" μας απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "λειτούργησα με τους συνεργάτες μου ως ομάδα και δεν κάναμε τίποτε περισσότερο από το αυτονόητο.Με βάση συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο προχωρήσαμε στην εκ θεμελίων ανακαίνιση της υπάρχουσας μαιευτικής κλινικής των 20 κλινών με σύγχρονο ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Η μεγαλύτερη όμως επτυχία της κλινικής είναι το ανθρώπινο δυναμικό της και ιδιαίτερα οι συνεργάτες μου Όλγα Αραβίδου, παιδίατρος και Δημήτρης Κοσσένας, αναισθησιολόγος.
Δεν ξεχνώ φυσικά και τις πολύτιμες συμβουλές και προτροπές του πρώην ιδιοκτήτη της κλινικής ιατρού Αθανάσιου Ψωμά».

Το όραμα για το μέλλον.
Ο Κυριάκος Γρηγορίου έχει θέσει σαν στόχο να γίνει η μαιευτική κλινική "Υγεία" ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον σύγχρονους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για τον σκοπό αυτό ετοιμάζεται να επενδύσει στην ανέγερση σύγχρονης κλινικής η οποία θα λειτουργήσει ως σύγχρονο ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ και ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, εντάσσοντας στην επένδυση αυτή και τη λειτουργία σύγχρονης μονάδας φύλαξης ηλικιωμένων.
Όπως λέει ο ίδιος... "αποτελεί πρόκληση για μένα ένα τέτοιο εγχείρημα και δεν το μετανιώνω".