Επισκεπτήριο

15 Χρόνια Είμαστε Κοντά Σας

Επισκεπτήριο

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ:

Οι συγγενείς και οι φίλοι σας μπορούν να σας επισκέπτονται καθημερινά.
Οι ώρες επισκεπτηρίου για τους νοσηλευτικούς ορόφους είναι:  17:00-19:00.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ:

Το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο στον χώρο της καφετέριας της κλινικής και όχι στους θαλάμους νοσηλείας, με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών, για την αποφυγή μετάδοσης λοιμώξεων στα νεογνά.

Απαγορεύεται αυστηρά η παραμονή επισκεπτών στα δωμάτια κατά τη διάρκεια του θηλασμού, καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Οι τουαλέτες των θαλάμων νοσηλείας προορίζονται για αποκλειστική χρήση από τις νοσηλευόμενες. Οι επισκέπτες σας μπορούν να εξυπηρετούνται στην τουαλέτα για το κοινό, που υπάρχει σε κάθε όροφο.

Τέλος, για λόγους υγιεινής, δεν επιτρέπονται στους χώρους νοσηλείας της Κλινικής φυτά σε γλάστρες, παρά μόνο ανθοδέσμες και ανθοσυνθέσεις.
Σε περίπτωση που δεχθείτε γλάστρες ως δώρα, θα παραμείνουν στην Κεντρική Υποδοχή της κλινικής, από όπου και θα τις παραλάβετε κατά την έξοδο σας.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΟΓΩ COVID-19

Στο πλαίσιο της συνέχισης των μέτρων για την πανδημία COVID- 19, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Λοιμώξεων και ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι επιτρέπεται αυστηρά ένας συνοδός ανά νοσηλευόμενο ασθενή, ο οποίος δεν θα εναλλάσσεται, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στην κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας από όλους και για όλη τη διάρκεια παραμονής τους στην κλινική, είναι υποχρεωτική.

"Η Υγεία είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας!"

Επικοινωνήστε άμεσα και κλείστε ραντεβού