Η Μαιευτική Κλινική

15 Χρόνια Είμαστε Κοντά Σας

Η Μαιευτική Κλινική

Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο μαιευτήριο όπου η γυναίκα τοποθετείται στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας και καταλαμβάνει την απαιτούμενη προσοχή και φροντίδα που έχει ανάγκη.

Το ΥΓΙΕΙΑ αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τον ερχομό του παιδιού σας. Η φροντίδα και η στοργή για κάθε γυναίκα, μέλλουσα μητέρα και βρέφος είναι βασικές αξίες για όλους μας. Ο προσωπικός σας μαιευτήρας – γυναικολόγος, το υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, το ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, τα ιατρικά μηχανήματα και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική.

Το ΥΓΙΕΙΑ είναι στελεχωμένο με νοσηλευτικό προσωπικό που διαθέτει πολυετή εμπειρία,  εξειδικευμένες γνώσεις και πάνω από όλα ευαισθησία και αγάπη για τη γυναίκα. Το νοσηλευτικό προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να προσφέρει την απαιτούμενη φροντίδα  και να  ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες και προσδοκίες σας. Οι μαίες μας είναι πρόθυμες να σας εξασφαλίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τον τοκετό και τις πρώτες στιγμές ζωής με το μωρό σας, να σας παρέχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους όσον αφορά το μητρικό θηλασμό, τη φροντίδα και ασφάλεια του μωρού.

Οι συνεργαζόμενοι με το ΥΓΙΕΙΑ παιδίατροι αναλαμβάνουν τη συστηματική παρακολούθηση του νεογνού αμέσως μετά τον τοκετό με διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ενημερώνοντας σε καθημερινή βάση τη μητέρα και δίνοντας κατάλληλες οδηγίες για τις πρώτες ημέρες της ζωής με το μωρό σας.

Παράλληλα, ο στόχος για σταθερή, ασφαλή και υψηλή παροχή υπηρεσιών υγείας παραμένει αδιαπραγμάτευτος.

"Η Υγεία είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας!"

Επικοινωνήστε άμεσα και κλείστε ραντεβού