Η Κλινική

15 Χρόνια Είμαστε Κοντά Σας

Και εγένετο... Υγιεία

 H Ιδιωτική Χειρουργική Κλινική ΥΓΙΕΙΑ γεννήθηκε το 2011,σε συνέχεια της μέχρι τότε λειτουργούσης από το 2007 στην πόλη της Δράμας  Μαιευτικής – Γυναικολογικής Ιδιωτικής Κλινικής, βασισμένη στην αρχική δέσμευση των επιχειρηματιών-ιδιοκτητών της και στο όραμα μιας ομάδας εξεχόντων ιατρών  με σημαντική επιστημονική και επαγγελματική παρουσία.

‘Οραμα μας, η δημιουργία μιας πρότυπης και σύγχρονης χειρουργικής κλινικής που θα καλύψει το μεγάλο κενό στο συγκεκριμένο χώρο, με την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Με εφόδια  την εμπιστοσύνη των καταξιωμένων ιατρών-μετόχων, την αποφασιστικότητα της ηγετικής ομάδας και την απαιτούμενη κεφαλαιακή επάρκεια, προχωρήσαμε δυναμικά στην υλοποίηση της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην περιφέρεια μας σε υποδομές και ιατρικές τεχνολογίες αιχμής.

Δέσμευσή μας είναι να αποτελέσουμε παράδειγμα για το χώρο των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας χάρη στην ιατροκεντρική φιλοσοφία λειτουργίας, την προσήλωση στις αξίες της Ιατρικής Επιστήμης, το σεβασμό στους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και τη διαρκή φροντίδα για τους νοσηλευόμενους.

0
Χρόνια λειτουργίας
0
Τμήματα
0
+
Εγχειρήσεις

"Η Υγεία είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε στη ζωή μας!"

Επικοινωνήστε άμεσα και κλείστε ραντεβού