Ειδικές οδηγίες λόγω COVID-19

Ειδικές οδηγίες λόγω COVID-19

Σε συμμόρφωση με Υπουργικές Αποφάσεις για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, σας ενημερώνουμε ότι το επισκεπτήριο έχει ανασταλεί σε όλους τους τύπους δωματίων και για όλους τους τύπους των περιστατικών.

Ειδικότερα:

  1. Για την εισαγωγή σας και παραμονή στην κλινική είναι απαραίτητη κατά την άφιξή σας η διενέργεια εξέτασης Rapid Test (με αρνητικό αποτέλεσμα).
  2. Επιτρέπεται στον συνοδό να διαμένει αποκλειστικά στο θάλαμο νοσηλείας μαζί με τον νοσηλευόμενο, εφόσον βεβαίως έχει διενεργήσει από πριν κατά την είσοδό του στην κλινική Rapid Test (με αρνητικό αποτέλεσμα) και με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ θα εξέρχεται της κλινικής κατά την διάρκεια της νοσηλείας. Σε περίπτωση που εξέλθει της κλινικής, ΔΕΝ θα του επιτραπεί εκ νέου η είσοδος στον θάλαμο νοσηλείας.
  3. Σας ενημερώνουμε ότι αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η δυνατότητα αποστολής λουλουδιών / ανθοσυνθέσεων / γλαστρών / μπαλονιών προς την κλινική. Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο κατάστημα δώρων που λειτουργεί εντός της κλινικής (τηλ 25210-70000).

Δεδομένης της εξάπλωσης του COVID-19 στην κοινότητα, επιβάλλεται να τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα Μέτρα Ατομικής Προστασίας (διαρκής εφαρμογή μάσκας με τον ενδεδειγμένο τρόπο, συχνή απολύμανση & αντισηψία χεριών, κοινωνική απόσταση, περιορισμός κινήσεων εντός κλινικής, αποφυγή συνωστισμού εντός και εκτός κλινικής).

Η διαρκής εφαρμογή Μέτρων Ατομικής Προστασίας είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας.